YUM:2022 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Vi er et selskap som satser på nyutdannede/ junior utviklere. De siste årene har vi også tatt inn flere lærlinger innen IT-utviklerfaget.

Bilde av Omega 365 Solutions på yrkesmesse i Tysvær
Omega 365 Solutions på yrkesmesse i Tysvær

Omega 365 Solutions

Omega 365 Solutions leverer prosjektstyringsverktøy til kunder innen olje, gass og energi, og har de siste årene satset tungt på det offentlige markedet og fått godt fotfeste innen blant annet infrastruktur og bygg- og anlegg. Omegas 365 sine produkter støtter hele prosjektløpet og er egne moduler rettet mot prosjektområder som ferdigstillelse, dokumentkontroll, kostkontroll, risk og HMS.

Vi ønsker at alle våre ansatte skal gå på jobb og ha arbeidsoppgaver og utfordringer som de trives med. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med noen av de mest spennende prosjektene i Norge. Omega 365 Solutions har en ledende posisjon i utvikling av programvare for prosjektgjennomføring. Våre kunder representerer et bredt spekter med de største og beste i sine bransjer.

Hos oss kan du blant annet arbeide med systemutvikling, prosjektplanlegging, prosjektstyring, kundebehandling og administrative oppgaver.

Omega 365 har i dag 7 avdelinger i Norge, og er i tillegg etablert i Danmark, Frankrike, Litauen, Canada, USA, Australia og Singapore.

Vi er et selskap som satser på nyutdannede/ junior utviklere, de siste årene har vi også tatt inn flere lærlinger innen IT-utviklerfaget.

Omega 365 Solutions investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, pensjons- og forsikringsordninger, sosiale arrangementer og teambuilding-aktiviteter, samt firmaleiligheter i inn- og utland.

Men aller mest stolt er vi av vårt faglig sterke og gode arbeidsmiljø. Vi tar vare på de ansatte, hele vår verdi ligger i folkene våre!

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Bilde av Vidar Nordnes
Vidar Nordnes
Avdelingsleder
mob.
982 86 897
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no