YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Brødrene Selvik AS er en allsidig bygg- og maskinentreprenør.

Bildekreditering Nils Olai Heimark

Brødrene Selvik

Brødrene Selvik AS er en allsidig bygg- og maskinentreprenør.

Vi ble etablert i 1967 og er per dato 34 ansatte anleggsmaskinførere, lastebilsjåfører, betongfagarbeidere, mekanikere, ingeniører, samt fakturering og regnskap. Vi har per i dag en lærling i anleggsmaskinfører-faget. Vår aldersprofil er spredt, og vi vil mer eller mindre med jevne mellomrom ha behov for fornying av arbeidsstokken vår innen de nevnte faggruppene. Av oppdrag utfører vi alt av bygg-, betong-, graving- og grunnarbeid, primært i indre Ryfylke for både det offentlige og private.

Vi har eget grustak med fremstilling av grus, pukk, støpesand og matjord, samt tilkjøring av disse massene, og tilbyr ingeniørtjenester. Ved vårt hovedkontor i Sauda har vi verksted med vedlikehold og nyutvikling både internt og for andre.

Vi verdsetter stort allsidighet hos våre ansatte, og i arbeid og utdanning hos oss vil en få muligheten til å få delta i mye forskjellig og spennende arbeid, samt få bidra til utvikling og modernisering i en bransje hvor det stadig stilles krav til omstilling. De fleste av våre ansatte er fagutdannede og vil med sin erfaring og kompetanse kunne bidra til stor personlig og faglig utvikling.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Torgeir Oma Tveiten
Torgeir Oma Tveiten
mob.
97497299

Treaskjæret 10

4200 Sauda

Email: post@brselvik.no

Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.