YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Gjennom vår evne til å være innovative og nyskjerrige har vi skapt et globalt marked for våre løsninger.

Bjørn Idar Djuvik
CEO/Business Development
mob.

Djuvik Maskinering

Ønsker du å bidra til å skape innovative løsninger som bidrar til en mer effektiv og bærekraftig utvinning av olje og gass? Vi i Djuvik jobber hardt hver eneste dag med å utvikle og produsere løsninger av høyeste kvalitet tilpasset våre kunders behov. Fra klemmer til bruk i boreoperasjoner, til beskyttelse av kritisk utstyr og oppdriftselementer, alt skaper vi lokalt i Sauda.

Gjennom vår evne til å være innovative og nyskjerrige har vi skapt et globalt marked for våre løsninger. Gjennom våre produkter er vi tilstede på prosjekter over hele verden, fra Australia til Nordsjøen, hos de største aktørene i bransjen.

 

Vi kommer til å ha et stort behov for flere kloke hoder som kan være med å skape fremtiden vår:

  • Ingeniører  -Våre tenkende ingeniørhoder jobber tett med kunder over hele verden for å skapede løsningene som kundene trenger for å operere trygt og effektivt.
  • CNC-operatører – Våre CNC-operatører er hendene som får alt til å skje. Det er gjennom CNC-maskinene vi bringer liv til det vi skaper.
  • Administrasjon – Godkjenninger, sertifiseringer, HMS, fakturarer, markedsføring og logistikk, det mangler ikke på ting å administrere. Både vi og våre kunder setter høye krav til hvordan vi driver, og da trenger vi kloke hoder som kan sette alt dette i system.

Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi ser for oss fremtiden.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Bjørn Idar Djuvik
CEO/Business Development
mob.

Treaskjæret 7,
4200 Sauda
Phone: +47 913 41 446
E-mail: sales@djuvik.no

Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.