YUM:2022 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Energihotellet er et lite design hotell med fokus på 60-talls arkitektur med 31 rom på Nesflaten i Suldal Kommune.

Utsikt mot Suldalsvatnet frå Energihotellet

Energihotellet

Energihotellet er et lite design hotell med fokus på 60-talls arkitektur med 31 rom på Nesflaten i Suldal kommune. Hotellet er endel av De Historiske Hotell og Spisesteder. Vi har helårsdrift og har fokus på arkitektur, krafthistorie, naturopplevelser og mat. Våre gjester er ofte arkitekturinteresserte og vi tar også imot grupper, i tillegg til bedrifter som jobber i området. Vi ligger idyllisk til på Nesflaten i Suldal med utsikt over Suldalsvatnet.  

Vi har opptatt at av at reiselivet skal være bærekraftig hele året og vi er en bedrift i utvikling for å møte et marked i endring. I forhold til mat så har vi  fokus på kortreist lokalmat, med utgangspunkt i tradisjonene i landbruket i Suldal og de mulighetene som utvikles her.

Nesflaten og Suldal er en spennendereiselivsdestinasjon under utvikling og på Energihotellet er vi opptatt av åvære en aktiv del av i utviklingen av feltet. Gode destinasjoner, mener vi, skapes i nært smarbeid mellom reiselivsbedrifter og lokalmiljø.

Vi har i dag 3 lærlinger i reiselivsfaget. Vi trenger i årene som kommer flere kokker, servitører og reiselivsmedarbeidere.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Olav Lindseth
mob.

Energihotellet
Fylkevei 691, nr. 130
4244 Nesflaten
Suldal

Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@suldalvekst.no