YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Helgevold Elektro AS er en del av Helgevold Gruppen som er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet.

Bilde av arbeidsfolk som diskuterer
Foto: Helgevold
Evelyn V. Heggen
Lærlingansvarleg
mob.
91637562

Helgevold Elektro

Helgevold Gruppen er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, telekommunikasjon og rådgivning. Vi leverer gjennomtenkte løsninger til alle typer bygg og anlegg, vi tenker grønn teknologi, og tar vårt miljø ansvar.

Helgevold Elektro AS ble etablert i 1987 og feiret dermed 30 års jubileum i 2017. I dag består Helgevold Gruppen av Helgevold Elektro AS og Ystanes Elektro AS. Vi er lokalisert i flere kommuner med hovedkontor i Vindafjord.

I Helgevold Gruppen er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Ulike opplæringstiltak er en kontinuerlig prosess, ofte i nært samarbeid med våre leverandører og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har opparbeidet seg enestående spisskompetanse på det de holder på med. Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

Hvert år tar vi inn 20-25 lærlinger – og vi gleder oss alltid til å ta de godt i mot!

Er du engasjert, lærevillig og villig til å ta i et tak? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...
Foto: Helgevold

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Evelyn V. Heggen
Lærlingansvarleg
mob.
91637562
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.