YUM:2021 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Helgevold Elektro AS er en del av Helgevold Gruppen som er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet.

Helgevold Elektro

Helgevold Elektro AS er en del av Helgevold Gruppen som er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, telekommunikasjon, ventilasjon og rådgivning. Vi leverer gjennomtenkte løsninger til alle typer bygg og anlegg, vi tenker grønteknologi og tar vårt miljøansvar. Vi er kundeorienterte, vi er fremtidsrettet ,vi har en sterk lokal tilknytning og kjenner tilhørighet til hverandre og bedriften.

Vi er i stadig vekst og søker alltid dyktige elektrikere med oss på laget.  Som elektriker hos oss får du ta ansvar for din egen arbeidshverdag, fremdrift og resultat. Helgevold Gruppen er lokale i Vindafjord, Etne, Skånevik, Odda, Suldal, Tysvær, Haugesund, Bygnes, Skudeneshavn, Stord og Kvinnherad.

Vi søker lærlinger

Vi søker lærlinger innen elektrofaget, telekommunikasjonsfaget og kontor- og administrasjonsfaget. Hos oss blir du en viktig bidragsyter og kollega. Grip muligheten og send oss en søknad!

I 2017 ble vi kåret til årets lærebedrift på NæringsGiv konferansen på Olalia, noe vi er stolte av. Som lærling hos oss får du en variert og spennende hverdag. Du får mulighet til å utvikle deg saman med erfarne ansatte, du får god hjelp i henhold til studieplan, og du vil få utfordringer og støtte gjennom opplæringen din.  

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Evelyn V. Heggen
mob.
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med denne nettsida er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 930 83 452
Epost: ragnar@saudaferie.no