YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Ryfylke Bygg er en allsidig lokal tømrerbedrift i Sauda.

Morten Tveit
Driftsleder / Byggmester
mob.

Ryfylke Bygg

Ryfylke Bygg AS hjelper deg med ditt prosjekt. Vi bygger hytter, hus, næringsbygg, tilbygg, påbygg og mye mer. Vi utfører tegning, prosjektering, byggesøknader og mange flere tjenester. Bedriften ble etablert i 2000, og holder til på industriområdet på Birkeland i Sauda der vi har egne kontorfasiliteter og lagerhall.

Vi ønsker å ha et godt omdømme og utføre vårt arbeid slik at kunde er fornøyd og at vi også kan være tilfredse med resultatet. Vi skal ha godt samarbeid med våre underleverandører slik at alle ledd sikres med god kvalitet, service og oppfølging ovenfor våre kunder.

Vi er en god gjeng som ønsker å ta godt vare på arbeidsplassen vår, skal vi få det til må vi levere et bra produkt og forlate byggeprosjektet når kunden er fornøyd. Det har vi gjort i nesten 20 år og skal gjøre det fremover også. Kompetanse er viktig for å utføre arbeidet på en sikker og god måte, derfor har våre ansatte fagbrev som tømrer

Ryfylke Bygg AS er engasjert i Sauda-samfunnet og har i alle år deltatt med sponsing og støtte til lag og foreninger for idrett, spesielt barneidrett.

Lærlinger

Ryfylke Bygg AS er medlem i Rytopp med lærlingeordning slik at fremtidig rekruttering er ivaretatt på beste måte. Vi har og alltid utplasserte elever fra Sauda Videregående skole.

Våre hyttetomter

Fritiden er vår viktigste tid, her står familietid i fokus og en hytte er en drøm mange har. Ryfylke Bygg AS disponerer 4 hyttefelt. I Svandal ved Sauda Skisenter samarbeider vi med Svandalen Fjellgrend. De fleste kunder velger å gjøre endringer for å tilpasse hytta nettopp til sitt bruk. Vi tegner og prosjekterer det kunden ønsker, slik at vi får mest mulig optimal løsning. Vi er også fleksible, slik at hvis kunde ønsker å gjøre egeninnsats, så ordner det seg.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Morten Tveit
Driftsleder / Byggmester
mob.
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.