YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Vi har behov for dyktige kokker med forskjellig ekspertise, servitører, bartendere til barene og resepsjonister.

Bildekreditering: Skattkammeret Suldal
Per Kristian Djuvsland
Daglig leder
mob.

Ryfylke Fjordhotell

Ryfylke Fjordhotel er ett veldrevet hotell som ligger helt i sjøkantenpå Sand i Suldal. Ryfylke Fjordhotel har en moderne restaurant - helt i sjøkanten, med utsikt til fjord og fjell. Restauranten tilbyr a- la carte meny, småretter, barnemeny og kveldens middag. Hyggelige salonger og bar med alle rettigheter. Om sommeren serverer vi også på vår store overbygde uterestaurant. Hotellet består av 64 rom med 118 senger, restaurant med inne- og uteservering, bar og salong med alle rettigheter, og konferanselokaler forinntil 200 personer.

Vi søker medarbeidere

Ryfylke fjordhotel trenger kompetente arbeidskraft i fremtiden. Det er behov for dyktige kokker med forskjellig ekspertise, servitører, bartendere til barene, resepsjonister, og så videre. Med et fagbrev som kokk, servitør, resepsjonist eller reiselivsmedarbeider har du lagt grunnlaget for en spennendekarriere.

Ryfylke Fjordhotel er en del av Ryfylke BaseCamp der det også er behov for aktivitetsledere og guider.

Store muligheter

Reiselivsnæringen åpner for mange og svært varierte karriereløp. Reiselivet finnes i hele verden og gir deg muligheter til å jobbe i det landeteller den regionen du har lyst å bo i. Ryfylke trenger arbeidskraft innenfor mange områder, blant annet innen digital kompetanse, økonomi, salg, markedsføring, drift og ledelse, booking, mat og drikke, HMS og IT. Vi er opptatt av å bygge kompetanse i alle ledd i reiselivs-Norge.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Per Kristian Djuvsland
Daglig leder
mob.
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.