YUM:2022 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

En bedrift med bred kompetanse og lang erfaring i elektrofaget som stadig er på jakt etter deg.

John H. Skjølberg
Daglig leder
mob.

Sauda Installasjon

Sauda Installasjon AS ble etablert i 1996 og har siden det hatt en jevn økning i omsetning og antall ansatte. Per i dag er vi 31 ansatte, hvorav 9 er lærlinger. I 2019 hadde vi en omsetning på drøyt 35 millioner. På disse årene har vi opparbeidet oss en bred kompetanse og en faglig dyktigarbeidsstab.

Oppdragene er både lokale og utenfor Sauda. Det har blant annet vært mange store og langvarige prosjekter på Norsk Stein, Jelsa. Vi har hatt jobber i Statkraft sine kraftstasjoner rundt om i landet og vi har værtutleide helt opp til Bardufoss i Nord Norge. Eramet er en stor kunde for oss, og her har vi stort sett folk gående på prosjekter og vedlikehold hele tiden.

Vi har kompetanse på mange forskjellige områder. Alt fra automatiserte anlegg i industrien, til husinstallasjoner, fiberterminering, brannalarmanlegg og mye mer. Hos oss vil du få oppleve det som er viktigst av alt; et kjempe godt arbeidsmiljø. Du vil også få varierte arbeidsdager, utfordringer, og du vil lære mye.

Hvert år tar vi inn nye lærlinger og da ser vi etter deg somvil bidra positivt i vår hverdag. Du er interessert, villig til å ta i et tak, fleksibel, positiv til å samarbeide med andre og har fokus på sikkerhet.

Me håpe at du vil bli ein av oss!

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

John H. Skjølberg
Daglig leder
mob.
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@suldalvekst.no