YUM:2023 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Vi heier på alle virksomheter som ønsker å bidra til det grønne skiftet, og ønsker å å ha miljø og bærekraft på agendaen.

Personar framføre PC
Foto: Sparringspartneren

Sparringspartneren

Sparringspartneren AS er en «ung» bedrift som gikk fra å være et enkeltpersonforetak til aksjeselskap i august 2022. Det hører da også med til historien at en utvidet virksomheten ved å ansette to personer. Vi heier på alle virksomheter som ønsker å bidra til det grønne skiftet, og ønsker å å ha miljø og bærekraft på agendaen.

Miljøledelse

Vi hjelper til med innføring av miljøledelse i din bedrift. Da gjerne gjennom en miljøfyrtårnsertifisering som sørger for at deler av virksomheten blir gjennomgått og nødvendige tiltak utført, gjerne med tilhørende klimaregnskap.

HMS & risikovurderinger

Vi har lang og bred erfaring med HMS, sikkerhetsrådgivning og risikovurderinger. Sparringspartneren AS tilbyr alt fra komplette pakkeløsninger for HMS/IK/Risiko, eller enkeltstående rådgivning/fasilitering.

Kontinuerig forbedring

Gjennom bruk av enkle LEAN metodikker og en coachende tilnærming så tilbyr vi støtte til virksomheter og ledere som ønsker å jobbe med kontinuerlig forbedring av sitt forretningsområde, eller de tilhørende støttefunksjonene.

Om Miljøfyrtårn-ordningen

Les mer her.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...
Foto: Sparringspartneren

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Odd Åge Aas
Dagleg leiar
mob.
95 88 60 00

Næringshagen

Sandsvegen 134

4230 Sand

Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@nhryfylke.no
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meir informasjon.