YUM:2021 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Er du vår nye medarbeider? Tveit Regnskap AS er stadig på jakt etter å styrke teamet.

TVEIT Regnskap og Rådgiving

Tveit Regnskap og Rådgivning kan skilte med et fantastisk arbeidsmiljø med mye humor og et bredt fagmiljø med mer enn 200 ansatte. Hos oss finner du 90 autoriserte regnskapsførere/rådgivere. Du finner også en god blanding av siviløkonomer, sivilagronomer, diplomøkonomer, nyskapningskandidater og ansatte med kompetanse innenfor IT, personal/administrasjon. I Tveit er det gode utvikligs- og karrieremuligheter, og konkurransedyktige betingelser.

I Tveit Regnskap og Rådgivning er det muligheter for de som ønsker å jobba med regnskap, rådgjeving for bedrifter og landbruk, taksering, IT/system og mye mer. . Vi har 20 avdelingskontorer fra Gjesdal i sør til Bergen i nord. Alle som er interesserte må ta kontakt.

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Andreas Fløgstad
mob.
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med denne nettsida er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 930 83 452
Epost: ragnar@saudaferie.no