YUM:2022 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Vi har linjer innen hest-og dyrefag, anleggsgartner, landbruk og friluftsliv. Det er også mulighet for å ta studiekompetanse.

Tveit vidaregåande skule

Tveit Vidaregåande Skule er en naturbruksskole som har linjer innen hest-og dyrefag, anleggsgartner, landbruk og friluftsliv. Det er også mulighet for å ta studiekompetanse med naturforvaltning og biologi.

Vi er en internatskole med rundt 50 rom, her bor de aller fleste elevene sammen. I matsalen serveres det frokost og middag, og på ettermiddag/kveld disponerer elevene et eget kjøkken hvor de har tilgang til brød, pålegg, tørrvarer og drikke. Skolen har også egen stall og kennel hvor elevene kan ta med seg egne dyr til skolen. På linjen dyrefag legges det også til rette for at de kan ta med seg dyr som for eksempel kanin og hamster.

Elevene som kommer til Tveit er som regel glade i å være ute og deler felles interesse for friluftsliv, maskiner, utstyr og dyr. Dette skaper godt samhold og vi erkjent for et godt miljø blant våre elever. Blanding av teori og praksis gir ofte økt motivasjon og elevene gir tilbakemelding om at det er kjekkere og lettere å konsentrere seg inne når skoledagene er satt oppslik.

 

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Birgitte Haga Larsen
mob.
91703467
Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@suldalvekst.no