YUM:2022 / UTSTILLARAR

Velkommen
til vår stand

Tryggheim videregående skole er en kristen friskole på Nærbø, Jæren. Vi har 540 elever, hvor 200 bor på skolens internat.

bilde; Tryggheim vidaregåande skule
Tårn Helge Helgøy
informasjonsleiar/ lærar
mob.
+47 975 89 515

Tryggheim vidaregåande skule

Ønsker du å bli bedre kjent med skolen? Allerede 23.november arrangerer vi Åpen skole. Skulle reisen være i lengste laget for en kveld, så arrangerer vi hospitering og besøkshelg 20.-21. januar. Bli bedre kjent med utdanningsprogrammet du liker. Få en smak på internatlivet. Besøket er gratis og du kan melde deg på i dag! Mer info på vår nettside.

Om skolen

Tryggheim videregående skole har allerede elever og ansatte med opphav fra Sauda og Suldal, ja, faktisk fra hele landet. De fleste velger Tryggheim fordi andre de kjenner har anbefalt skolen. Vi har derfor 200 internatplasser og plass til deg som ønsker å flytte til oss for å korte ned på avstanden mellom skole og middagsservering. Hjemreise eller Stavanger-tur? Med ungdomsbillett kan du reise både her og der for bare 299 kr.

Tryggheim tilbyr yrkesfag og studiespesialisering.Allerede på Vg1 studiespesialisering benyttet 40 elever seg av ekstratilbudet med disse programfagene:

·       Breddeidrett 1

·       Entreprenørskap

·       Informasjonsteknologi 1

Er du yrkesfagelev har skolen god kontakt medbedrifter i området for yrkespraksis.

Friskole og internat

Tryggheim er en kristen friskole, noe vi håper vi ser igjen på en positiv måte i skolehverdagen. På kveldstid og i helger kan du fritt være med i bibelgruppe, gå på møter, spille eller synge i lovsangsband. 

Når du bor på skolens internat, som vil si en form for hybel, får du frokost, middag og kvelds servert i skolens matsal. På ettermiddag, kveld og helg har vi et miljøteam som arrangerer aktiviteter og sosialt. Russen arrangerer også mange kjekke aktiviteter og tilbud gjennom året som nattcup, russekiosk, liga, måneskinnstur og annet gøy. Skolen har også egen frisbeegolfbane, mekkegrav og selvsagt lesesal og leksehjelp. Vi er likevel først og fremst skole.

Er alt dette gratis?

Nesten. Søker du Lånekassen om borteboerstipend, betaler du eller foreldrene dine omtrent 3500 kr i måneden. Da er det gjerne dyrere å ha deg boende hjemme.

Interessert?

Høres dette interessant ut må du huske å søke før 1.mars med julekarakterene dine. Ta turen til Nærbø på besøkshelg og følg oss på Instagram @tryggheimvgs. Velkommen til Tryggheim!

Bli med på konkurransen vår på

delta her

Galleri

Her får du eit lite innblikk i kva me gjer.
Ingen bilete i galleriet endå...

Vil du vite meir om oss?
Ta gjerne kontakt:

Tårn Helge Helgøy
informasjonsleiar/ lærar
mob.
+47 975 89 515

Tryggheimvegen 13

4365 Nærbø

Følg oss på sosiale medier:

Dette er YUM

Kva skal du bli? Kva utdanning skal du ta? Kvar kjem du til å bu?

Me veit at ein på ungdomsskulen og vidaregåande går rundt med mange spørsmål og tankar rundt framtid og utdanningsval. Målet med YUM er å bidra til å gjera desse vala litt enklare ved å synleggjera kva moglegheiter ein har innanfor utdanningsløp og arbeidsplassar i indre Ryfylke.

Gjennom heile året vil du kunne ta i bruk denne portalen for å finne informasjon om dei ulike arbeidsplassane og yrkesvala som regionen vår kan tilby. Kvart år arrangerer me også ei årleg Yrkes - og utdanninsmesse (YUM) der me ønskjer å gi deg informasjon og inspirasjon til utdanning - og yrkesval i indre Ryfylke. Her vil du også kunne møte dei ulike bedriftene på stand for å få meir informasjon.

YUM

YUM er eit samarbeid mellom Sauda VGS, Rytopp,  ungdomsskulane, kommunane og næringslivet i Sauda og Suldal.
Telefon: 906 84 861
Epost: marit@suldalvekst.no